Za jedan dan otkriveno 4.000 prekoračenja brzine, najveće napravio vozač "mercedesa" kod Čoke

Saobraćajna policija je juče, u okviru međunarodne akcije "Spid maraton", koja je tokom 24 sata sprovođena na putevima u Srbiji, otkrila 3.940 prekršaja prekoračenja brzine.
Za jedan dan otkriveno 4.000 prekoračenja brzine, najveće napravio vozač "mercedesa" kod Čoke
Foto: Pixabay
Brzina je kontrolisana na 947 kontrolnih tačaka širom zemlje, a najveća izmerena brzina zabeležena je na državnom putu Kikinda - Čoka, u mestu Ostojićevo. Saobraćajna policija je iz saobraćaja isključila četrdesetogodišnjeg vozača "mercedesa" E klase, koji je upravljao vozilom brzinom od 202 kilometra na sat, na delu puta gde je brzina ograničena na 80 kilometara na sat, što predstavlja nasilničku vožnju.
 
Tokom jučerašnje akcije na našim putevima nije zabeležena nijedna saobraćajna nezgoda sa poginulim licima.
 
"Spid maraton" sproveden je u okviru sedmodnevne međunarodne akcije pojačane kontrole brzine, koja se od ponedeljka realizuje u 30 evropskih zemalja koje su članice organizacije ROUDPOL.
 
Neprilagođena brzina je najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda sa poginulim licima, a poslednjih godina broj prekršaja prekoračenja brzine je u dramatičnom porastu.
  • /

    23.04.2021 12:41
    /
    lepo bi bilo kontrolisati kretanje u kruznom toku.
    i dalje se svojevoljno tumaci pravilo
  • x

    23.04.2021 11:28
    lepo bi se popunio budzet da i naplacuju kazne
    moze npr. i po gradu gde god se sirovine naparkiraju na trotoar
  • /

    23.04.2021 09:08
    /
    dok ne pocnu da friziraju izvestaje.
    prosle nedelje je bio radar na raskrsnici kod bolnice, tamo gde se usporava zbog semafora

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.