Poginuo mladić u Rumi kada je pokušao da se popne na vagon teretnog voza

Jedan mladić poginuo je jutros u železničkoj stanici Ruma od strujnog udara iz kontaktne mreže, kada je pokušao da se popne na vagon teretnog voza, koji se nalazio na koloseku i čekao opremu za Šid, saopštili su Srbija Kargo i Infrastruktura železnice Srbije.
Poginuo mladić u Rumi kada je pokušao da se popne na vagon teretnog voza
Foto: 021.rs
Navodi se da se nesreća dogodila oko 3.20, a na lice mesta izašli su policija i hitna pomoć i prevezli mladića u bolnicu, gde je preminuo.
 
Srbija Kargo i Infrastruktura železnice Srbije izjavile su saučešće porodici nastradalog mladića.
  • Profa

    10.05.2021 09:35
    Voltin luk
    Ovih dana su takvi vremenski uslovi, da je vazduh koji je inače izolator, postao bolji provodnik nego inače kada na svakih 1000V provede na oko 2cm od provodnika. Neki pecaroš je juče poginuo u istpom scenariju, samo je dalekovod u pitanju. Bežite ljudi od visokonaponske opreme jer se nikada ne zna kako i koliko dobro tog dana vazduh podleže proboju ili ne.
  • Vesna

    09.05.2021 16:53
    bez dobrog naslova
    Ako je visoka voltaza, onda odgovorna lica postave tablu sa upozorenjem, mrtvackom glavom, munjom ili cime vec, a ne dozvole da neko strada zbog parceta lima i jednog crnog flomastera. Ocigledno da je uvek kriv onaj koga nema. :(
  • dijasporac

    07.05.2021 20:06
    @Milorad
    Jeste, momak je rodom iz Klenka, Srem. U 3 ujutro se zezali po vagonima, desilo se lucno praznjenje elektriciteta i nema ga vise. Godisnje u Srbiji na isti nacin strada 3-4 neoprezna klinca koji se tako zezaju, mozda jesu culi za ovakve nesrece ali mladost cesto ne rzamislja trezveno, vazno je istaci se.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".