Mladić ranjen u pucnjavi u Bačkoj Palanci, napadači uhapšeni

U Bačkoj Palanci je večeras, oko 20 časova, ranjen mladić star 18 godina, saznaje 021.rs.
Mladić ranjen u pucnjavi u Bačkoj Palanci, napadači uhapšeni
Foto: Pixabay
Novosadska policija uhapsila je napadača koji je pucao, kao i osobu koja je bila sa njim prilikom napada.
 
Kako nazvanično saznaje 021.rs, ranjeni mladić je zadobio prostrelnu ranu noge i nalazi se van životne opasnosti. Hitna pomoć ga je prebacila u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.
 
Prema do sada dostupnim informacijama, na ulici u Bačkoj Palanci, ranjenom mladiću prišla su dvojica mlađih muškaraca i jedan od njih je izvadio pištolj i pucao. 
 
Nakon pucnjave su pobegli, a policija je sa više patrola iz Bačke Palanke, kao i onih koje su upućene iz Novog Sada i iz drugih mesta, krenula u potragu za njima.
 
Više informacija očekuje se iz saopštenja MUP-a.
  • Čenejac

    16.05.2021 06:16
    Tako nam je
    Samo iz jednog razloga, što taj neće dobiti 20 godina teškog rada, znaju debili da nema nikakve sankcije i boli njih uvo za sve!! Svaka čast za policiju ako su ga odmah uhvatili!! Trebalo bi ispratiti slučaj kakav će biti sudski epilog!!
  • Pa-Pa-Paranoja

    15.05.2021 22:28
    Čija je ovo država?
    Koliko su oni sigurni da neće snositi nikakve posledice to je fascinantno.

    Hajde svi da probamo samo malo da razmislimo kako se ovakvo stanje završava i do čega dovodi?!
  • Stole

    15.05.2021 22:18
    Najnormalnija stvar danas klinci vade pistolje pucaju nozevima se ubadaju kao dobar dan, i niko se ne zapita sta pogresno radimo, rekao bih mnogo toga..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.