Preminuo novinar Pero Došen

Pero Došen, dugogodišnji novinar Nedeljnih novina iz Bačke Palanke, član Udruženja novinara Srbije i dopisnik Tanjuga i Večernjih novosti, umro je na Institutu u Sremskoj Kamenici.
Preminuo novinar Pero Došen
Foto: Pixabay
Došen je rođen 1947. godine u Bosanskom Petrovcu, od 1975. godine bio je dopisnik Tanjuga, a od 1998. do penzionisanja pisao je za Nedeljne novine iz Bačke Palanke.
 
Za svoj rad dobio je brojne nagrade, između ostalih, nagradu za životno delo Udruženja novinara Srbije i Društva novinara Vojvodine, plakete "Svetozar Miletić", SUBNORA Vojvodine, Mesne zajednice Čelarevo, priznanje Glasa srpskog iz Banjaluke, a tri puta je bio dobitnik nagrade Tanjuga. 
 
Sahrana će biti sutra, na mesnom groblju u Bačkoj Palanci, saopštilo je danas Udruženje novinara Srbije.

Teme

smrt

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina