Gde sve u Vojvodini možete dati krv sledeće nedelje?

Zavod za transfuziju krvi Vojvodine najavio je da će mobilne ekipe ove ustanove i tokom naredne nedelje prikupljati krv u više mesta širom pokrajine.
Gde sve u Vojvodini možete dati krv sledeće nedelje?
Foto: 021.rs
Radi održavanja stabilnih zaliha, Zavod poziva dobrovoljne davaoce svih krvnih grupa, posebno sa negativnim Rh faktorom, da, ukoliko su zdravi, daju krv.
 
U ponedeljak, 2. avgusta, krv se može dati u prostorijama Crvenog krsta u Vrbasu, od 8 do 11 časova, u Centru za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici od 14 do 18h, ali i u novosadskom GSP-u od 11 do 13 sati.
 
U utorak, 3. avgusta, krv će se prikupljati u zdravstvenoj stanici u Prigrevici od 8 do 10 sati, u zdravstvenoj stanici u Sonti od 11 do 12h, u Mesnoj zajednici Đurđevo od 8 do 10.30h, kao i u transfuziomobilu ispred tržnog centra Promenada u Novom Sadu od 18 do 21h.
 
U sredu, 4. avgusta, ekipe Zavoda biće u Crvenom krstu u Kovinu od 10 do 13 časova, a u pančevačkom Crvenom krstu od 9 do 12 časova. Ekipe će biti u Pozorištancu u Srbobranu od 8 do 12h.
 
U četvrtak, 5. avgusta, krv će se prikupljati u Kulturnom centru u Rumi od 8 do 12h, u Mesnoj zajednici Bagljaš u Zrenjaninu od 8 do 12h i u Crvenom krstu u Somboru od 9 do 13 sati.
 
U petak, 6. avgusta, krv se može dati u osnovnoj školi u Ljukovu od 8 do 10h, u Domu kulture u Jarkovcu od 10.30 do 12h, u vatrogasnom domu u Baču od 8 do 11h i u Crvenom krstu u Senti od 16 do 18 časova.
 
U subotu, 7. avgusta, ekipe Zavoda biće dostupne Novosađanima u transuziomobilu u centru grada od 18 do 21 sat.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Vozom do Bečkereka - evo sa'će

Pre nekoliko godina Vlada Srbije je ukinula i demontirala pruge u ukupnoj dužini od oko 700 kilometara, od čega je više od 430 kilometara bilo položeno po Vojvodini.