Protestna vožnja u subotu u Zrenjaninu zbog vode

Zrenjaninska akcija (ZRAK) organizovaće u subotu protestnu vožnju kojom će izraziti nezadovoljstvo zbog nerešenog pitanja vodosnabdevanja u gradu.
Protestna vožnja u subotu u Zrenjaninu zbog vode
Foto: Pixabay
Iz te organizacije su naveli da protest podržavaju udruženja građana, javne ličnosti i političke stranke.
 
Ovoj akciji prethodilo je višemesečno negodovanje građana na društvenim mrežama upućeno čelnicima gradske vlasti.
 
Svi koji su na profilu grada Zrenjanina postavljali pitanja u vezi sa vodom, bili su blokirani.
 
"Sad ćemo malo po našem", poručili su iz ZRAK-a i dodali da će se protesti održavati bez političkih i dugih obeležja.
 
Prva vožnja zakazana je za subotu u 19h, a polazak je sa parkinga kod Hale sportova.
  • Konan

    30.07.2021 14:56
    Dobro ste se setili da se bunite. Vodu nemate u 21. veku i cutite. Svi da legnete i posedate po ulicama u znak protesta, sve da obustavite! Budite se, nece niko umesto vas vodu da vam obezbedi!
  • ?

    30.07.2021 13:07
    Zaista, zasto voznja?
    Svi imaju auto?
    Treba masovne demonstracije ispred gradske kuce.
  • Nenad Starcev

    30.07.2021 12:56
    Sabacka ulica 32
    2005 smo bili u tom Vodovodu i neki Dalmacija je ljepio cijevi i rezervoare i izmisljao toplu vodu oko filtracije sa peskom. Mi smo mu rekli, da bez hemijskog postupka nemoze izbaciti Arsen kojeg je vise od 50% bilo na analizama vode da o gvozdju u vodi sa kojim smo se salili mozes da varis koliko ga ima hahaha I trazili su naravno 10% za stranku inace posla necete dobiti. Okrenuli smo se i kao i Norveska Svedska i ostale delegacije koje su dolazile desetljecima odlazili jer za Zrenjanin treba sistem koji kosta oko 16 miliona eura. Najvaznije je da se zamene barem osnovne cevi u gradu koje su postavljene davnih 60-70 -80 godina i pravljene su u Anhovu iz Azbesta. Tad se cijela Juga sa tim montirala. Problem su pukotine u zemlji jer talog koji pokriva cevi iznutra kad napukne sa cevima azbest se siri po vodi i u nasim organima. Ali oni to nisu nikome rekli. Hasta la vista smo mi njima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina