FOTO: Na Kelebiji zaplenjeno 160 srebrnjaka izuzetne čistoće

Carinici su, u saradnji sa policijom, u subotu, 14. avgusta na graničnom prelazu Kelebija zaplenili 160 srebrnjaka koje su putnici bez prijavljivanja pokušali da unesu u zemlju.
Srebrnjaci su otkriveni na ulazu u Srbiju, u automobilu "Nissan Qashqai" austrijskih registarskih oznaka, kojim su putovali majka i sin. 
 
Vozilom je upravljao 30-godišnji srpski državljanin, dok je na mestu suvozača bila njegova 49-godišnja majka koja poseduje austrijske isprave. 
 
Na pitanje službenika oboje su rekli da nemaju ništa da prijave.
 
 
Međutim, carinici su u kesi sa garderobom i kozmetikom koju su putnici stavili na zadnje sedište, otkrili i 150 srebrnih novčića za koje su putnici rekli da su zaboravili da ih prijave.  Daljom kontrolom utvrđeno je da se još 10 srebrnjaka nalazi u torbici suvozača. 
 
Reč je o jubilarnim srebrnim kovanicama sa natpisom "Elizabeth II nuie one dollar" izrađenim od srebra izuzetne čistoće. 
  • mike

    16.08.2021 14:55
    Cena je malo veća od smešne. Izuzetna čistoća?? 101.99 ,a ?
  • Istina

    16.08.2021 13:50
    Wooow
    I koja je vrednost novčića?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina