"Dani piva" od 25. do 28. avgusta u Zrenjaninu

Manifestacija "Dani piva" održaće se 36. put zaredom u Zrenjaninu.
Ova manifestacija prevazilazi lokalni značaj i okvir, smatra gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapurai dodaje da očekuje brojne posetioce iz drugih gradova i sredina.
 
"Moramo se dotaći i epidemije i mera koje moramo svi da poštujemo, kao i na svim manifestacijama u Srbiji, a ovim putem apelujem na sve naše sugrađane i goste da se pridržavaju aktuelnih mera, jer nam je bitno da naša manifestacija, naš brend, protekne u najboljem redu bez ikakvih zdravstvenih rizika", kaže on.
 
Dve lokacije na kojima će biti veliki broj posetilaca, Žitni trg i Trg slobode, biće ograđeni, sa kovid redarima i proverama. 
 
"Ljudi će morati da budu vakcinisani i da pokažu negativan test, to su uslovi koje je postavio krizni štab i prema tome mnogo je bitno poštovati sve mere. Mislim da veliki broj naših sugrađana i gostiju jeste vakcinisan, ima i onih koji su preležali koronu, a biće i vremena da se nevakcinisani testiraju tako da ćemo u tom velikom prostoru imati najminimalniji zdravstveni rizik", navodi Salapura.
 
Među izvođačima su, između ostalih, Brkovi, Artan Lili, Divlje Jagode, ABBA Metallica tribute i Zrenjaninska filharmonija, Jelena Rozga i drugi.
  • Astra

    26.08.2021 12:34
    D
    Da, bas sam razmisljala da placam test da bi slusala rozgu. Sramota. Nek dodju ovi iz kriznog staba, pa nek djuskaju sa maskama. A mi ostali, bojkot. Da smo pametni.
  • Zrenjaninac

    25.08.2021 23:54
    Baš
    Bolje da su organizovali Dane čiste vode da Zrenjaninci vide i osete kakva je to izvorska tečnost bez boje, ukusa i mirisa. Ovako nam preostaje da moramo da ločemo tuđe pivo jer su najstariju Pivaru, u čiju čast je organizovan ovaj vašar, svesno prodali u staro gvožđe, a čuveni Zrenjaninski tečni hleb sada pod tim brendom bez dozvole prave u Bačkoj.
    Inače, most na suvom i dalje dobro funkcioniše, kao i vodotoranj bez kapi vode.
  • Neko

    25.08.2021 12:06
    Dani piva ,a dr Kon i propusnice?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina