VIDEO: Tomislavu Karadžiću uručeno priznanje počasnog građanina Subotice

Bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić dobio je danas zvanje počasnog građanina Subotice.
Posle priznanja Uefe i Fife za ostvareno i brojnih državnih nagrada, počasni predsednik FSS je na svečanosti u Subotici dobio zvanje počasnog građanina, pošto je bio jedan od najuspešnijih privrednika i sportskih radnika, navodi se u saopštenju na sajtu FSS.
 
Za vreme njegovog predsedničkog mandata u FSS, izgrađen je Sportski centar u Staroj Pazovi, reprezentacije uzrasta do 19 i 20 godina postale su prvaci Evrope (2013) i sveta (2015), dok je A tim izborio učešće na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi 2010, navedeno je u saopštenju.
 
"U konkurenciji fudbalski daleko razvijenijih zemalja, ali zahvaljujući pre svega pažljivom odabiru kadrova, poverenjem u struku kojoj je dao apsolutnu atonomnost u radu, dobroj organizaciji i ambijentu unutar sistema, Fudbalski savez je postigao rezultate koji se teško mogu ponoviti u narednih nekoliko decenija", piše u saopštenju.
 
 
Priznanje počasni građanin je Tomislavu Karadžiću uručio gradonačelnik Subotice Stevan Bakić.
  • Aljek

    02.09.2021 13:40
    A šta je taj uradio za Suboticu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.