Vojvođani za 4,3 miliona dinara skidali "crnu magiju" sa meštanina Aleksinca

Policija u Aleksincu uhapsila je petoro osumnjičenih da su od tridesetšestogodišnjeg muškarca iz okoline tog grada uzeli više od 4,3 miliona dinara.
Vojvođani za 4,3 miliona dinara skidali "crnu magiju" sa meštanina Aleksinca
Foto: Pixabay (ilustracija)
U saradnji sa Policijskom upravom u Novom Sadu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu, uhapšena je Lj. N. (20) i Z. N. (58) iz Bača, D. V. (29), V. Dj. (6) i J. L. (27) iz Bačke Palanke.
 
Sumnja se da je Lj. N. više puta, od jula do septembra ove godine, pozivala tridesetšestogodišnjeg muškarca iz okoline Aleksinca, govoreći mu da je pod dejstvom crne magije i da ubrzo može umreti, a zatim mu ponudila da mu skine magiju uz novčanu nadoknadu, što je on i prihvatio.
 
Lj. M. mu je, kako se sumnja, davala uputstva da elektronski uplati novac ostalim osumnjičenima.
 
Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu za krivično dela prevara, biti privedeni tužilaštvu.      
  • StudenatJoe

    25.09.2021 10:09
    Sad kao Vojvodjani. Pa ne smes to reci, to je protivpatriotski. Ali u ovom slucaju je opravdano posto su zajebali nekog. Pa je onda ok.
  • Prava EU

    24.09.2021 13:25
    EU - nauka, tehnologija
    Vojvodina - bajanje, gatanje
  • Mrk

    24.09.2021 10:45
    Odakle tako glupom čoveku skoro 40 000e?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina