Inđija: Udario dva automobila, pa se odvezao u jednom od njih

Policija u Inđiji podneće prekršajnu i krivičnu prijavu protiv muškarca (23) koji je vozeći neprilagođenom brzinom udario dva automobila, a zatim seo u jedan od njih i pobegao.
Inđija: Udario dva automobila, pa se odvezao u jednom od njih
Foto: 021.rs
Kako se navodi u saopštenju, mladić se sumnjiči da je prvo udario u "audi" koji je vozio muškarac (34), a potom i u "opel" kojim je upravljao muškarac (43), kao i da je, koristeći nepažnju vozača "opela", ušao u njegov automobil i odvezao se ka centru grada.
 
Policija je ubrzo identifikovala i pronašla osumnjičenog, kao i automobil koji je vraćen vlasniku.
 
Protiv osumnjičenog će zbog neovlašćenog korišćenja tuđeg vozila biti podneta krivična prijava, dok će zbog vožnje neprilagođenom brzinom biti podneta prekršajna prijava.
  • Dudarim II

    24.09.2021 12:50
    a ovaj zakon?
    i dalje se krađa vozila ne karakteriše kao teška krađa, već kao neovlšćeno korišćenje tuđeg vozila... ali bitno da menjam zakon o policiji, vodama, gasovima, nemoj slučajno lopova da zadržimo u zatvoru...
  • Holivud

    24.09.2021 11:48
    Previše spida, alkohola i američkih filmova
  • GTA

    24.09.2021 10:41
    GTA San Indjijas

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Vozom do Bečkereka - evo sa'će

Pre nekoliko godina Vlada Srbije je ukinula i demontirala pruge u ukupnoj dužini od oko 700 kilometara, od čega je više od 430 kilometara bilo položeno po Vojvodini.