Subotički Crveni krst traži bračni par sa 50 i više godina zajedničkog života

Crveni krst Subotice otvorio je konkurs za najstarijeg sugrađanina i najstariju sugrađanku, te bračni par sa 50 i više godina zajedničkog života.
Subotički Crveni krst traži bračni par sa 50 i više godina zajedničkog života
Foto: Pixabay
Konkurs za one koji su u "zlatnom dobu" otvoren je do 29. oktobra, a svi koji žele mogu da prijave rodbinu, prijatelje, komšije ili poznanike za koje smatraju da odgovaraju traženim kriterijumima.
 
Manifestacija "Sunčana jesen života" obeležava se u Subotici od 1973. godine.
 
Ovogodišnja "Sunčana jesen života" ove godine će se realizovati pod uslovima koje određuje epidemiološka situacija i mere koje su na snazi.
 
  • Rade Čeperković

    13.10.2021 22:22
    Ja doduše nisam iz Crvenog krsta, već iz centra za socijalni rad, ali ako nekom treba spisak parova ili pojedinaca, sa teritorije Raškog okruga, koji su sa preko 50 godina braka, ili 75 godina života mogu da ustupim spisak. Možda još neka opština hoće da nagradi starije sugrađane. Nadam se da nesmeta, što je spisak, bez dece i naslednika.
  • tom

    13.10.2021 14:56
    51
    steta sto smo u Somboru moja Nada i ja vec 51 bilo u Septembru . Nadamo se jos koju Godinu pozzzz iz SO.
  • KELT

    13.10.2021 14:56
    Mnogo
    Težak zadatak jer se na ovim prostorima čak i doživotna računa na 40 godina!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".