FOTO: Bizaran propust u kićenju Sombora - novogodišnje lampice postavili preko umrlica

Radnici Javnog komunalnog preduzeća "Zelenilo" već neko vreme rade na postavljanju novogodišnjih ukrasa u Somboru, pa je dobar deo grada već okićen.
FOTO: Bizaran propust u kićenju Sombora - novogodišnje lampice postavili preko umrlica
Foto: Pixabay
Portal sombornjuz.rs piše da je novogodišnja rasveta postavljena na najprometnijim somborskim ulicama, u užem centru grada, a okićena je i Gradska kuća i okolina "Ćelavog trga". 
Upravo tu se nepažnjom radnika koji postavljaju ukrase, ili iz nekog drugog razloga, dogodio ozbiljan propust. Na drveću ispred Gradske kuće je postavljena novogodišnja rasveta, što na prvi pogled zaista lepo izgleda. Međutim, kada se malo bolje pogleda, lako je uočiti da su praznične lampice postavljene preko umrlica koje su ranije postavljene na pomenuto drveće.
 
Preko dana to i nije toliko uočljivo, ali kada se uveče upali rasveta i novogodišnji ukrasi zasvetle preko lica preminulih to izgleda bizarno.
 
  • 002211

    09.12.2021 09:06
    Otkad je ovde ljudstvo? Prestalo 1991. godine.
  • tom

    07.12.2021 18:58
    Nislija
    Mislis oni znaju ko je Gutenberg i sta je izmislio cisto sumnjam !
  • Sale

    07.12.2021 14:24
    Bilo bi lepo da se neko mesto nadje za citulje, ovako po banderama kao da negujemo kult smrti ko meksikanci, dajte malo reda nekog, ocemo Evropa da budemo ili zauvek tamni vilajet..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina