Osam godina zatvora za nesreću na putu između Ruskog Krstura i Kule u kojoj je poginulo troje mladih

M. S. (24) iz Ruskog Krstura osuđen je nepravosnažnom presudom na osam godina zatvora zbog izazivanja udesa na putu Ruski Krstur - Kula, u kojoj su poginule tri, a teško povređene dve osobe.
Osam godina zatvora za nesreću na putu između Ruskog Krstura i Kule u kojoj je poginulo troje mladih
Foto: 021.rs

U kaznu će mu biti uračunato i vreme koje je od 5. jula 2020. godine, pa do 8. decembra ove godine proveo u pritvoru, saznaje Dnevnik.

Okrivljenom je izrečena mera zabrane upravljanja motornim vozilom "B" kategorije u trajanju od pet godina, s tim da se vreme provedeno na izdržavanju kazne zatvora ne uračunava u trajanje mere.

On se tereti da je vozeći automobil marke reno modela "megan" u noći između subote, 4. jula i nedelje, 5. jula, izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su poginule tri devojke, a dvoje tinejdžera je zadobilo teške povrede.
 
Do nesreće je došlo oko 3:30h ujutro, kada je reno, u kome se u tom momentu nalazilo šestoro putnika, od kojih nijedan nije imao vezan sigurnosni pojas, sleteo sa puta. 
 
Okrivljeni vozač je, kako se sumnja, vozio pod dejstvom alkohola i neograničenom brzinom, a nakon što je izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo je sa puta u odvodni kanal.
 
Na licu mesta poginule su 15-ogodišnja T. G, 23-ogodišnja B. Đ, a nešto kasnije u bolnici je preminula 17-ogodišnja M. F.
 
U nesreći su teške telesne povrede zadobili 18-ogodišnji J. V. iz Ruskog Krstura, kao i 14-ogodišnja M. S. iz Kule.
  • Liman NS

    09.12.2021 12:18
    Dajte mu uslovnu kaznu i clansku karticu SNS. Je li juce onaj njihov clan govorio da oni imaju mnogo spremnih da se zalecu autima na narod. Ovaj ubio troje i obogaljio dvoje. Bice im odlican clan kartela.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.