Vrbas: Prohodni svi putni pravci

Saobraćaj u Vrbasu odvija se nesmetano, jer su od tri sata dežurni radnici vrbaske Zimske službe JKP "Komunalac" uklanjali sneg sa kolovoza.
Do osam časova, na terenu je bilo pet ekipa. 
Prva ovogodišnja akcija Zimske službe počela je juče u 14 sati i trajala do ponoći da bi tri sata nakon završetka intervencije, putari započeli novu koja je trajala nešto više od pet sati. 
Sneg se čisti sa svih kolovoza koji su u nadležnosti Zimske službe iz redova prvog, drugog i trećeg prioriteta. Bačeno je 30 tona soli, 500 kilograma magnezijum hlorida i sedam tona rizle. 
 
"Količina i intenzitet padavina diktiraju brzinu svake naše akcije. Molimo građane za strpljenje i apelujemo na vozače da uspore brzinu vozila i tako obezbede svoju i sigurniost svih ostalih učesnika u saobraćaju, posebno u najranijim časovima. Jutros nam je temperatura koja je bila jedan stepen u plusu išla u prilog, jer se sneg topio, tako da su svi putevi u gradu i selima čisti do narednih padavina", poručio je šef Zimske službe Milovan Krivokapić. 
 
Iako putevi između naseljenih mesta, odnosno pravci: Vrbas - Bačko Dobro Polje/Zmajevo, kao i Vrbas - Kucura - Savino Selo nisu u nadležnosti vrbaskog JKP-a, dežurne ekipe su očistile i te deonice i tako pomogle preduzeću "Bačka put" koje je zaduženo za ovaj teren.
 
O kolovozima u naseljenim mestima na relaciji Zmajevo - Ravno Selo, Zmajevo - Kucura, Savino Selo - Kosančić i Ravno Selo - Kulpin stara se JKP "Komunalac", te su i oni prohodni. 

Teme

sneg

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina