Ženi koju su u Pančevu izujedali vlasnički psi amputirana ruka

Žena koju su sinoć u Ulici Marka Kulića izujedali psi nalazi se na intenzivnoj nezi u pančevačkoj bolnici.
Ženi koju su u Pančevu izujedali vlasnički psi amputirana ruka
Foto: Pixabay
Kako je za portal 013info rečeno u Opštoj bolnici Pančevo, ona je operisana, amputirana joj je ruka, a više ujeda ima po celom telu, naročito po nozi i drugoj ruci.
Sinoć oko 20 sati u Ulici Marka Kulića dva vlasnička psa teže su povredila ženu koja je šetala ulicom. 
Vlasnik pasa D. Lj. je priveden i određeno mu je do 48 sati zadržavanja. Zadržano lice uz krivičnu prijavu biće priveden kod dežurnog tužioca.
 
Radnici pančevačke Higijene će zbrinuti pse.

Teme

pas
  • Хајнал Чурушки

    11.01.2022 14:10
    Власнички керови
    За држање кера издавати дозволе, за оне који ће исте држати у стану потребна је сагласност свих станара.Власник се обавезује да ће за свог кера, у случају потребе, плаћати трошкове боравка у азилу за керове све до угинућа.Пооштрити казне за неодговорно чување и вођење керова и спроводити строгу контролу уз изрицање казни и одвођење керова у азил.
    То су само неке од мера које се морају хитно донети!
  • Bojan

    09.01.2022 13:36
    @Procitajte

    Ahahahaha, "izmišljene rase", pa ovo je šou. kao prvo dečko, sve rase su "izmišljene", a kao drugo sigurno nema veterinara u Engleskoj koji ne razlikuje bul terijera od staforda. Nemoj se baviti stvarima koje ne razumeš.
  • Procitajte

    09.01.2022 12:19
    Nemanja, čitaj ipak još malo... Taj sistem je i napravljen za takve koji misle da su mnogo pametni. Veterinar će odrediti rasu psa, kako god ga ti krstio. Piše i to, ako znaš da čitaš. Dakle, izmišljene "rase" kao npr Staford tamo ne prolaze. Tamo Stafika ide na "uništavanje" a Nemanja plaća kaznu a može i u tvorza.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".