Ružić: Predloženo da đaci u Vojvodini od ponedeljka nastavu prate onlajn

Ministar prosvete Branko Ružić izjavio je da je na jučerašnjoj sednici Tima za škole preventivno predloženo da nastava u srednjim školama u Vojvodini, koja počinje u ponedeljak, bude onlajn.
Ružić: Predloženo da đaci u Vojvodini od ponedeljka nastavu prate onlajn
Foto: Pixabay
Kada je reč o učenicima u ostalim delovima Srbije gde drugo polugodište počinje kasnije, odnosno o tome kako će oni početi drugo polugodište, Ružić je na TV Pink rekao da će to biti razmatrano na sledećoj sednici Tima za škole. 
Ta sednica planirana je za 13. januar.
Na pitanje da li postoji mogućnost da i ta nastava počne onlajn, Ružić je rekao da ni jedan scenario ne bi trebalo isključiti, ali da je najbolje da đaci fizički idu u školu.
  • Mina

    18.01.2022 10:37
    Online nastava
    Zatvorite skole sve zbog ovog virusa deca a I nastavnici u osnovnim I srednjim skolama ne nose maske dosta njih je prehladjeno ili ima koronu I dolaze u skole pritom su sve generacije u jednom hodiku zgurane sa nastavnicima tokom odmora . U vojvodini nije ni malo lepa situacija kao sto pricaju na tv-u
  • Sara

    18.01.2022 10:32
    Online nastava
    Okoncajte vise da se ide online a ne da donosite glupe odluke da jedni idu konbinovano a drugi normalno jer po Tom pitanju nista nece te u raditi jer djaci u vojvodini srednjih a I osnovnih skola se vec razbolevaju plus nastavnici Koji dolaze na posao bolesni medju djake Koji tokom malog odmora svi na jednoj gomili stoje I cekaju da zvoni za cas pritom medju njima se nalazi jos par djaka Koji takodje imaju neke simtome molim da se do sutra okonca to I da.se svi stave na online nastavu sve dok se ne smiri ova situacija jer opet dolazi veliki broj zarazenih . I sve sto kazete da su u redu skole I djaci velika je laz I greska radim u srednjoj I osnovnoj skoli I prizor nije ni malo lep jer svako od ucenika I nastavnika ili kaslje ili imaju koronu hvala
  • Tanja

    18.01.2022 10:21
    Online nastava
    Samo da izjavim da bi bilo dobro odma preci na online nastavu jer se u srednjim I osnovnim skolama deo vojvodine pojavljuju djaci I nastavnici Koji su bolesni I Koji imaju koronu a dolaze u skole. Pritom svi tokom odmora umesto da su u ucionicama oni moraju da izlaze I budu svi zajedno mislim strasno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.