Biciklističke kros trke u nedelju kod Rume

Na terenima pored Borkovačkog jezera kod Rume sutra će biti održana biciklističke kros trke u više kategorija, a prvi start predviđen je za 11 časova.
Biciklističke kros trke u nedelju kod Rume
Foto: Pixabay (ilustracija)
Na izuzetno zahtevnoj stazi pored Borkovačkog jezera nadmetaće se osamdesetak takmičara iz svih domaćih klubova, saopštio je danas Biciklistički savez Srbije (BSS).
Mlađe kategorije će se takmičiti u malom krugu dužine 650 metara, a starije kategorije na velikom krugu dužine 2.480 metara.
Prvi start je 11 časova za mlađe poletarce, a najbolji seniori i juniori nadmetaće se na deonici od šest krugova sa startom u 13.20h.
 
Start i cilj su ispred restorana "Borkovac", a organizatori trka su BK "Aggressive" iz Rume i Biciklistički savez Srbije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina