Biciklista poginuo na putu između Temerina i Bačkog Gradišta, na njega naleteo "golf"

Biciklista star 50 godina iz Novog Orahova poginuo je danas oko 15 časova u saobraćajnoj nesreći između Temerina i Bačkog Gradišta.
Biciklista poginuo na putu između Temerina i Bačkog Gradišta, na njega naleteo "golf"
Foto: 021.rs
Na njega je, kako saznaju Novosti, golfom bečejskih registarskih oznaka naleteo Z. K. (22) iz Bačkog Gradišta.
On je, kako nezvanično saznaje ovaj beogradski list, uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.
Nesreća se desila danas oko 15 časova kada je, prema nezvaničnim saznanjima, vozač golfa, krećući se iz pravca Temerina prema Bačkom Gradištu, prednjim delom kola udario u zadnji deo bicikla kojim je upravljao pedesetogodišnjak.
 
Pretpostavlja se da vozač automobila nije držao odstojanje. Biciklista se najverovatnije kretao uz desnu ivicu kolovoza u istom pravcu.
 
Od pada na kolovoz, biciklista je zadobio povrede kojima je podlegao na licu mesta.
  • biciklista

    26.01.2022 14:26
    nehumani vozač
    ne znam šta se desilo, ali ovo "ne svaljujte sve na mlade ljude"... čoveče nečiji otac je verovatno poginuo, brat, suprug... između dva mesta, u sred bela dana. u 15 dana nije ni noć ni slaba vidljivost.

    nemaš ni obraza ni pameti.
  • Vlada

    25.01.2022 20:07
    @vozač
    Trepćuće svetlo je obavezno u uslovima smanjene vidljivosti, a prsluk nije čak ni tada, to su propisi koje očigledno ne poznaješ. Ako ti je biciklista na drumu usred bela dana "maskiran", nemoj to anonimno da iznosiš ovde na netu, nego lepo javno priznaj da si opasnost za druge u saobraćaju tako što ćeš vratiti vozačku pre nego što upropastiš nečiji život i zaglaviš i debelu robiju pride.
  • Igor

    24.01.2022 23:47
    Pa, ako ga je zaista udario odnazad (ako se biciklista nije okliznuo u najgorem trenutku) ne vidim kako može vozač da ne bude kriv, koliko god da je iskusan/neiskusan, dobar/loš momak.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.