Policija iznela sveštenika iz Lidla u Inđiji jer nije hteo da plati

Policija je iznela jednog sveštenika Srpske pravoslavne crkve (SPC) iz prodavnice Lidl u Inđiji jer je uporno odbijao da plati robu koju je odabrao, preneo je lokalni portal Inmedija.
Policija iznela sveštenika iz Lidla u Inđiji jer nije hteo da plati
Foto: 021.rs

To se, po tvrdnjama očevidaca, dogodilo u ponedeljak, 28. marta, uveče, kada je sveštenik prodavce ubeđivao da mu robu koju je uzeo ne naplate i da je odnesu u njegov automobil.

Posle dužeg odbijanja osoblja da to učine, sveštenik je seo na pod i protestovao, a osoblje je pozvalo policiju koja ga je iznela iz prodavnice, navela je Inmedija. Oni su potom objavili i snimak tog incidenta.
"Ovo je tragično: sveštenik u mantiji sa krstom oko vrata u vreme posta, vidno pripit sedi u marketu i traži da mu se pokloni roba koju je uzeo i ne želi da plati", kazala je jedna žena koja je to videla.
 
Sremska eparhija i Srpska pravoslavna crkva do sada se nisu oglasili.
  • Spiridon

    02.04.2022 20:24
    Mozda misli da zivi u komunizmu.
  • Prebranac

    02.04.2022 13:55
    Aleluja
    Bog će platiti.
  • Mastodont

    02.04.2022 13:08
    Odmah pored vest kako Fruška gora ne može da uđe na Uneskovu listu baština zbog divlje crkvene seče, a kreature još ovde laju kako nije cela crkva takva - naravno, mnogo je gora.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".