LSV: Čije interese je Mirović zastupao na sastanku sa direktorom NIS-a?

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović sastao se danas sa generalnim direktorom Naftne industrije Srbije Kirilom Tjurdenjevom.
Na sastanku održanom u Pokrajinskoj vladi razgovaralo se o saradnji na konkretnim pitanjima od zajedničkog interesa, stoji u šturom saopštenju Pokrajinske vlade.
Dodaje se još samo da je sastanku prisustvovao i pokrajinski sekretar za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj Ognjen Bjelić.
Liga socijaldemokrata Vojvodine upitala je da li je na ovom sastanku predsednik vojvođanske vlade štitio interese stanovnika Vojvodine i tražio rešavanje otvorenih pitanja vezanih za funkcionisanje NIS-a u našoj zemlji.
 
"Pitamo Igora Mirovića da li je direktora Tjurdenjova pitao kada će vratiti sve što duguju građanima Vojvodine. Da li je na sastanku pokrenuo pitanje rudne rente koju NIS plaća u našoj zemlji? Da li je govorio o ekološkim problemima koje NIS pravi u vojvođanskim selima i gradovima", pita LSV
 
Iz te stranke navode da se nadaju da "Mirović nije potpuno zaboravio da vodi Pokrajinsku vladu i da mu je primarni zadatak zaštita interesa građana Vojvodine" i dodaju da on "do sada za Vojvodinu nije uradio ništa".
 
LSV traži od Mirovića da građanima Vojvodine podnese izveštaj sa današnjeg sastanka.
  • Marko

    12.05.2022 09:40
    Kurta i Murta
    Kako cije pa svoje licne interese , kao i vi sto ih zastupate u NS sa SNS u lokalnoj vlasti.
  • Dr mr prd

    12.05.2022 07:39
    Spek
    @Doktor
    Čisto da se zna i u ovoj vašoj prljavštini, da ne kaljate ime i prezime Ognjenovo.
    On je poznat i vrlo poštovan baš zbog toga što se ne upliće u nikakve mutne poslove. Nema ni mrvicu lošeg u sebi niti na sebi. Nije fer da se o ovom čoveku iznose neistine.
  • Gambit

    12.05.2022 06:40
    Neka ne lupaju, Igor a i Ognjen su pokrenuli pricu da se izvori vrate opstinama koji su dobili privatizacijom. Tako da bolje i da su pricali sta god nego da nisu ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina