Podstanar ubio stanodavca: Telo zakopao na napuštenom salašu u blizini Horgoša

Tridesetsedmogodišnji T. K. osumnjičen je da je ubio svog stanodavca, sedamdesetpetogodišnjeg muškarca iz okoline Kanjiže.
Podstanar ubio stanodavca: Telo zakopao na napuštenom salašu u blizini Horgoša
Foto: 021.rs

Kako je saopštio MUP, Uprava kriminalističke policije i PU Kikinda, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Subotici, rasvetlili su nestanak i ubistvo muškarca iz okoline Kanjiže. 

Za ubistvo je osumnjičen tridesetpetogodišnji T. K. On je u kući ubijenog živeo kao podstanar, a nakon što ga je ubio, telo muškarca je zakopao na napuštenom salašu u blizini Horgoša.

Protiv T.K. će biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo. 
 
"Nakon saslušanja T.K. je vraćen u Okružni zatvor Novi Sad, gde služi zatvorsku kaznu za ranije učinjena krivična dela", navodi se u saopštenju MUP-a.
  • cvrc

    16.05.2022 08:14
    Očekujem komentare u vezi zlih i pohlepnih stanodavaca, o visokim kirijama, o tome što je izdavanje najbolji biznis na svetu i slično...
  • parking servis

    14.05.2022 14:35
    o ovome...
    je Dostojevski onomad još pisao... tako da... nije samo meksiko...
  • Slucaj

    14.05.2022 12:52
    Renta ce jos poskupeti za cenu pribavljanja potvrde da nismo osudjivani. Kao da je malo bilo sto nam nisu dozvoljavali da pusimo u stanovima koje placamo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".