Zrenjanin: U toku prijave za pregled dojki na mobilnom mamografu

Žene s teritorije Zrenjanina mogu da se od ponedeljka, 13. juna, prijave za pregled dojki mobilnim mamografom u zrenjaninskoj bolnici.
Zrenjanin: U toku prijave za pregled dojki na mobilnom mamografu
Foto: Pexels

Za pregled se mogu prijaviti žene od 45 do 69 godina koje se ne leče od raka dojke i koje u poslednje dve godine nisu radile mamografiju, kao i žene starije od 40 godina koje u krvnom srodstvu imaju obolele od karcinoma dojke.

Radom mobilnog mamografa rukovodi Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut", a pregledi dojki će od 15. jula biti u bolnici "Đorđe Joanović".

Pregledi se mogu zakazati na telefon 064/834-3696 radnim danom od 08:00 do 14:00 časova, a pregledi će se obavljati radnim danom popodne, a subotom i nedeljom od 09:00 do 19:00 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.