Meštaninu Bačke Palanke iz kuće ukrao zlato, srebro i satove vredne 25.000 evra

Novosadska policija uhapsila je S. D. (32) iz Bačke Palanke koji je osumnjičen za tešku krađu.
Meštaninu Bačke Palanke iz kuće ukrao zlato, srebro i satove vredne 25.000 evra
Foto: 021.rs
Sumnja se da je u noći između 29. i 30. jula provalio u kuću jednog meštanina Bačke Palanke i iz nje ukrao ručne satove, zlatni i srebrni nakit u vrednosti od oko 25.000 evra.
Policija je pronašla većinu ukradenih stvari i vratila ih vlasniku.
Pretresom stana osumnjičenog pronađena je i nelegalna municija, pa se on tereti i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Bačkoj Palanci.
  • DachaNS

    03.08.2022 16:44
    @DD
    to je vrednost skupog sata(A.P,Hublot,P.P,IWC,...) a ne sata koji moze da nosi svako,zivim u Stuttgartu pa bas vidim svaki drugi seta satove od 25000 eur ... DD ne lupetaj zivota ti!!!
  • Gojko

    03.08.2022 15:52
    Gojko
    Nisam kriv sto zivim bedno i sve preko 2000 eu je za mene i vecinu,bogatstvo! Kao podeljeno drustvo,neki ce otimati od onih koji imaju! To mu dodje kao neka,visa pravda a nekima,kradja!!! Kako se kome,namesti licno za mene je ovaj,period najgori u mom zivotu i ako se ubrzo,nesto nepromeni ekonomski ili nepobegnem u EU i ja cu poceti,otimati pa sta bude! Jer od cestitog,posla sa platom od 46 hiljada vise se nemoze ni preziveti!!! Da menjam,sta da menjam...nemogu dva posla raditi jer me ovaj,izrabljuje po 10 h dnevno a sam kao i manja grupa,ljudi nemogu nista!!! Neodobravam ovakva,nedela..ali kada si gladan i siromasan...nebira se vise,niti se ima straha...
  • Brkovi

    03.08.2022 15:37
    925
    Sramota je krasti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".