Poljoprivrednici blokirali i most kod Titela

Vojvođanski poljoprivrednici blokirali su u četvrtak uveče most preko Tise kod Titela.
Poljoprivrednici blokirali i most kod Titela
Foto: 021.rs (ilustracija)

Most su blokirali ratari koji su nezadovoljni ishodom današnjih pregovora njihovih predstavnika sa predsednicom tehničke vlade Srbije Anom Brnabić.

Na licu mesta je i policija koja nije intervenisala.

Traktori koji su blokirali prilazni put mostu nalaze se tačno ispod predizbornog bilborda Srpske napredne stranke na kojem piše "Mir. Stabilnost. Vučić".
  • Goca Gocić

    12.08.2022 08:09
    Blago njemu, on ima tetku u ka
    @Bombarder-A šta da ulože? Ljude je muka naterala na ulicu jer godinama "nisu ni na minimalcu", a kamoli da im pretekne za ulaganje. Misliš li da oni ne bi voleli da odu na more, pa čak i na pet "vaučer" noćenja negde u Srbiji ovog vrelog leta? Ali, zemlja i stoka hoće slugu, a ne gazdu. E moj prijatelju, rad na zemlji i oko stoke je pošten, obavezujući i veoma težak, rad bez praznika, vikenda, godišnjeg, bolovanja... a rezultati i zarada zavise koliko od neba toliko i od ove najnesposobnije u istoriji vlasti. Podrška poljoprivrednicima.
  • Nana

    12.08.2022 07:39
    Tamo gde boli
    Sava centar
    Autoput
  • Ja

    12.08.2022 05:58
    Nadam se da ce ovo trgnuti pripadnike ministarstva poljoprivrede i vlade koji zive i rade u Titelu! Sta je sledece? Mozda most u Vlajkovcu?... Hajde, ljudi, iz Novog Sada se ide na visi nivo u Beograd, a ne u Titel, nemojte se rasipati...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.