Festival autorske muzike u Šidu: Sviraju Lena Hrvojević, Vivien Kurtović, Kreja i Grca...

Festival autorske muzike održaće se u subotu, 20. avgusta, u Šidu.
Program Festivala je koncipiran kao takmičarsko-revijalni sa učešćem mladih neafirmisanih muzičara-kantautora koji su spremni da prezentuju svoj dosadašnji rad u stvaranju muzike u žanrovima pop, rok, dens, trep, di-džejing i slično.
Pored jednog od nosilaca festivala Nemanje Ristića, poznatijeg pod umetničkim imenosm X, na festivalu će nastupati i ROUZI i Ivan Jegdić iz Beograda, Todora VI Čulo iz Sremske Mitrovice, Vivien Kurtović iz Sombora, Lena Hrvojević iz Novog Sada, Steks Of iz Vrnjačke Banje, Kreja i Grca iz Sremske Mitrovice. 
Njihov rad će pomno pratiti žiri koji će na kraju Festivala da donese svoj sud o njihovom radu i prezentaciji i uz pomoć glasova publike koja će moći preko društvenih mreža da daju svoj glas nekom od učesnika.
 
Kroz ovaj festival će se odati i počast preminulim sugrađanima Šida koji su stvarali autorsku muziku i koji su ostavili značajan trag na muzičkoj sceni ove opštine.

Festival počinje od 20 časova u dvorištu Mesne zajednice Šid.

  • MonteDushano

    22.08.2022 08:55
    Jeee! Bio sam tamo i bilo je super!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina