Roditelj napao nastavnika u Bačkom Petrovcu nezadovoljan ocenom svog deteta

Unija sindikata prosvetnih radnika Vojvodine osudila je nasilje nad nastavnikom matematike, koje se dogodilo 24. avgusta u Osnovnoj školi "Jan Čajak" u Bačkom Petrovcu.
Roditelj napao nastavnika u Bačkom Petrovcu nezadovoljan ocenom svog deteta
Foto: Pixabay (ilustracija)

Kako se navodi, posle popravnog ispita, na nastavnika je nasrnuo roditelj nezadovoljan ocenom svog deteta.

Veći incident su sprečili prisutni članovi komisije.

Navodi se da je ispit poništen, a da će učenici polagati pred novom komisijom.
 
"Kakav signal šalju prosvetne vlasti? Maltretirajte nastavnike i svi ćete imati dvojke. Još jedna sramota za obrazovni sistem", ističe se u saopštenju.
  • B

    28.08.2022 11:24
    matematika i demokratija
    Glupi i lenji su vecina, pa profesor treba da daje 4 i 5 deci koja ne znaju tablicu mnozenja.
  • Klix

    27.08.2022 15:45
    Hmmm
    Dopunski časovi su lutrija u nekim školama, učitelji nisu zainteresovani. Neko bi to morao da proveri od nadležnih.
    Ah da, zaboravih, uvek su islključivo učitelji, profesori itd.u pravu i deca neće da uče i roditelji su preambiciozni - kako reče neko iz mase!
  • Sima kosmos

    27.08.2022 14:43
    Kakve veze ima da li je dete išlo na popravni samo iz tog predmeta? Ako je tako, zašto imamo sistem ocenjivanja za svaki predmet ponaosob? Da je išao na popravni iz dva predmeta, onda bi ligično pitao a zašto baš iz dva ...i tako redom. Ili nek se redovno ocenjuje ili izbacite ocene pa da deca u školi spavaju i igraju igrice( obdanište za veću decu). Posle ih zapošljavajte, pa kad ne dođu na posao jedan dan, a vi rezonujte, ok to je samo jedan dan. Pa onda dva i tako dalje. Suština celw stvari je kako nagraditi decu koja se trude i uče, ako se ocene poklanjaju deci koja evidentno nisu zainteresiovana za učenje? Ili mozda pitanje, kako je moguće da se otac učenika nije zainteresovao ranije za ocenu svog deteta, pa radio nešto po tom pitanju? Konsultacije, dopunski rad....?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina