Zrenjanin: Uhapšena trojica mladića zbog prodaje droge

Policije u Zrenjaninu uhapsila je S. D. (26) i P. M. (24) iz okoline Novog Bečeja i Đ. O. (20) iz okoline Novog Sada zbog sumnje na neovlašćenu proizvodnju i prodaju droge.
 Zrenjanin: Uhapšena trojica mladića zbog prodaje droge
Foto: 021.rs
Kako je danas saopšteno, policija je u stanu S. D. pronašla oko kilogram marihuane, 210 grama amfetamina, dve drobilice i vagicu za precizno merenje.
Pretresom dve kuće koje koristi P. M. nadjeno je 541,6 grama amfetamina, 23,8 grama kokaina, manja količina marihuane, digitalna vagica i novac za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.
U kući P. M. zatečen je i Đ. O. kod koga je pronađeno oko 2.500 evra koji, kako se sumnja, potiču od prodaje droge.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Teme

droga
  • Realista

    01.09.2022 20:04
    logika preCednika
    Pa šta je to? Ništa! Nikoga nisu ubili a nisu imali čak ni tonu kanabisa već samo kilogram - eno, u Nemačkoj će uskoro biti to legalizovano...majko moja, u kakvom mi imbecilnom sistemu nakaradnih vrednosti živimo a koji se formira sa vrha države.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.