Prevarila 600 muškaraca - nudila im brak, uplatili joj više od 3,3 miliona dinara

Policija će podneti krivičnu prijavu protiv 27-godišnje žene iz Bačke Palanke zbog sumnje da je na društvenim mrežama lažno obećavala brak muškarcima.
Prevarila 600 muškaraca - nudila im brak, uplatili joj više od 3,3 miliona dinara
Foto: Pixabay

Oni su joj zauzvrat uplatili više od 3,3 miliona dinara, saopštila je policija.

Ona je osumnjičena za više od 600 prevara, navodeći muškarce da joj uplaćuju novac, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.
Policija će protiv nje podneti prijavu Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, navedeno je u saopštenju.
  • plave oči

    04.10.2022 14:12
    sića, prosečno 5000 - 6000 rsd
    malo matematike: 3,3 miliona podeljeno na 600 budala je 5500 dinara. Sitniš za te budale, koje su se verovatno pravile da su pune para. Eto, to mogu da otpišu ili kao "svaka škola ima svoju cenu" ina "porez na budale"
  • ex chapman

    03.10.2022 13:43
    @svaka joj cast
    zena nije roba, ali neke zene poput te zene konstantno nude sebe na prodaju ili na iznajmljivanje. to se naravno ne odrazava na sve zene, ali ako neka zena misli da takvoj zeni treba reci "svaka cast" onda i ona sama mora da se zapita o svojoj casti!
    to je sto se tice zena, a sto se tice prevare - ne mislim da ikog treba osudjivati sto je bio prevaren. "ko mu je kriv kad je glup". to je kao da zrtvi nasilja kazes "ko joj je kriv kad je slab(a)"! necasno ponasanje je necasno, bez obzira koliko je zrtva "kriva" sto joj se to desilo. ostavi torbu na vidnom mestu u autu, razbiju ti staklo i ukradu torbu - jesi ti kriv? odes u izlazak atraktivno sredjena, siluju te - jesi ti kriva?
    ako je neko naivan ili ocajan pa trazi "iskrenu ljubav" preko sajtova "za upoznavanje" - jel on kriv ako ga prevare?
  • need for speed

    03.10.2022 10:54
    paa
    Pa i ova moja obećala pa ništa. Da je tužim?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.