Izmena režima saobraćaja na više deonica u Vojvodini zbog radova

Na više putnih deonica u Vojvodini u toku su radovi zbog čega je izmenjen režim saobraćaja.
Izmena režima saobraćaja na više deonica u Vojvodini zbog radova
Foto: 021.rs
Petlja Pećinci – petlja Kuzmin, u smeru ka Batrovcima, u toku je obeležavanje horizontalne signalizacije, koje će trajati do 5. oktobra. Ovi radovi će se obavljati tokom svetlog dela dana. Za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka u dužini do pet kilometara, saobraćaj se u zoni radova odvija voznom trakom.
Na deonici Vrbas - Savino Selo zbog izgradnje brze pruge, deonica Novi Sad - Kelebija, podvožnjak, od 18 časova, biće obustavljen saobraćaj od 4. oktobra 2022. do 9. septembra 2023. Saobraćaj će biti preusmeren preko Kule i Savinog Sela.
Na potezu Novi Žednik - Čantavir u toku je obnova kolovoza koja će trajati do 5. novembra. Radovi se obavljaju u periodu od 7 do 16 časova, uz naizmenično propuštanje vozila.
 
Potez Alibunar - Banatski Karlovac - saobraćaj je obustavljen zbog izgradnje kanalizacione mreže u Alibunaru (ulica Žarka Zrenjanina), do 16. oktobra. Saobraćaj je u oba smera preusmeren na državne puteve I B reda broj 10 i II A reda broj 132.
 
Na deonici Bačka Topola - Bečej saobraćaj je obustavljen zbog izgradnje podvožnjaka brze pruge Novi Sad – Kelebija. Ova izmena će važiti do 14. decembra 2023. Alternativni pravci su državni put kroz naselje i ulica Novosadski put.
  • Čika

    03.10.2022 12:12
    Efikasno
    Više od 14 meseci za izgradnju jednog podvožnjaka (nadvožnjaka?) .
    Bržr bi ga Bušmani izgradili...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.