FOTO: Više od 130 tona keramičkih pločica 17. oktobra na onlajn aukciji

Više od 130 tona keramičkih pločica oduzetih u sudsko-prekršajnom postupku biće izloženo na drugoj javnoj internet prodaji, koju u ponedeljak, 17. oktobra organizuje Carinarnica Vršac.
Licitacija će se održati od 12 do 12.30 časova.
Prijavljivanje za e-licitaciju je već počelo, a u javnom nadmetanju mogu da učestvuju samo pravna lica, koja se do ponoći 14. oktobra registruju na aplikaciji za elektronske licitacije Uprave carina i uplate neophodnu kauciju.
Fotografije keramičkih pločica, čija je početna cena sada niža za 30 odsto u odnosu na prvu licitaciju i iznosi 21,30 dinara po kilogramu, zainteresovani mogu da pogledaju OVDE.
 
Uprava carina napominje da se roba prodaje zbirno, u gore navedenim količinama.  
 
Detaljne informacije o opštim uslovima učešća i korisničko uputstvo dostupni su kako u samoj aplikaciji, tako i na sajtu Uprave carina u rubrici "Objašnjenja"
 
  • Žika

    11.10.2022 03:45
    Otkupiće sve
    Isti taj muljator(uvoznik) je već otvorio novu firmu. Otkupiće to smeće treće klase i prodavati kao prvu.
  • Ime

    10.10.2022 19:42
    To ce pazariti BIA.
  • Realista

    10.10.2022 15:58
    U prevodu:
    Kad god nekom državnom aparadžiku zafali nešto novaca u kasi on će da nađe neku robu, proglasi je nelegalnom preko svojih pajtosa iz suda ili carine, oduzme je sa pajtosima iz kojekakvih inspekcija, zatim opet sa pajtosima je proglasi legalnom i zavari je za bagatelu 63. pajtosu u nizu, koji će to ovaj put to da preproda "najlegalnije" i onda se svi utale i svi srećni... pajtos država...a ti obični šupljoglavi narode bleji i dalje u TV da vidiš kako super živiš.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina