Štandovi Telekoma ispred SBB-a u Zrenjaninu, građanima nude besplatan prevoz za raskidanje ugovora

Ispred poslovnica SBB-a u Zrenjaninu jutros je postavljen štand konkurentskog Telekoma, na kome je korisnicima nuđen prelazak na kablovsku mrežu Telekoma.
 Štandovi Telekoma ispred SBB-a u Zrenjaninu, građanima nude besplatan prevoz za raskidanje ugovora
Foto: Pixabay
Pružano im je objašnjenje kako mogu da raskinu ugovor s SBB-om, prenosi N1.
Ujedno su se u gradu pojavili i plakati na kojima je poziv da se raskine ugovor sa SBB-om i kontakt telefon.
Gledaoci N1 su ispričali da im je kada su pozvali taj broj telefona, ponuđena pravna pomoć i prevoz do poslovnice, kako bi raskinuli ugovor.
 
Na pitanje N1 upućeno komunalnoj miliciji grada Zrenjanina koje je glasilo - da li su oni izdali dozvolu da se ispred poslovnice SBB-a u tom gradu postavi štand Telekoma Srbija i da njihovi promoteri lepe flajere u kojima se građani pozivaju da raskinu ugovor sa SBB-om, odgovorili su da "oni ne poseduju takvu informaciju i da prvi put čuju za tako nešto".
 
Slična situacija dešavala se navodno i na Limanu, kada je građanima nuđen besplatan prevoz, kako bi raskinuli ugovor.
 
U SBB-u najavljuju da će upotrebiti sva pravna sredstva kako bi zaštitili svoje korisnike i zaposlene.
 
Podsetimo, pojedini Novosađani u svojim poštanskim sandučićima pronašli su nepotpisane zahteve za raskid ugovora kod kablovskog operatera SBB, uz ponudu Supernove, koja je u vlasništvu Telekoma Srbije, o čemu opširnije OVDE.
 
Vlasnik televizija Prva i B92 je od SBB za emitovanje ta dva kanala tražio 38 miliona evra godišnje, što je 11 puta više nego do sada. SBB na to nije pristao i zapretio je da će iz svoje ponude izbaciti Prvu i B92. Plan vlasnika dve televizije sa nacionalnom frekvencijom da od SBB naplati ono što se ne plaća ostalim televizijama sa nacionalnom frekvencijom mnogi su razumeli kao dodatni pritisak na SBB.

Teme

SBB
  • Elok

    29.10.2022 09:15
    Sheet
    Sve su to gola g. Izbacite televiziju iz kuća i stanova! Plaćate fejk informacije? Plaćate lošu zabavu? Plaćate namešten sport? Struja skupa a kablovska?
  • Alisa

    27.10.2022 18:59
    Siledzije
    Dugo godina sam korisnik SBB kablovske. Prvo su ukinuli sve ruske kanale ..samo jedan i to beznacajan su ostavili. Sad ukidaju i domace. E pa gospodo sto je mnogo mnogo je. Idite u EU pa tamo promovisite satanske vrednosti. Mrzim kad me neko ogranicava .
  • aleksandar

    27.10.2022 13:42
    sbb
    dosta ste nas lagali , svi ćemo u telekom !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina