Četiri polaska voza od Beograda do Pančeva od sredine decembra

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Goran Vesić najavio je da će od sredine decembra biti uvedena četiri voza od Beograda do Pančeva.
Četiri polaska voza od Beograda do Pančeva od sredine decembra
Foto: 021.rs
"Dok se BG voz ne proširi do Pančeva, od sredine decembra uvešćemo četiri voza do Pančeva, dva će ići ujutru, a dva posle podne. Da bi se BG voz proširio moraju da se kupe tri nove garniture voza, što bi Pančevo koštalo 300 miliona godišnje", rekao je Vesić na sednici Skupštine Srbije.
Zbog poskupljenja karata za autobuski prevoz od Pančeva do Beograda, došlo je do protesta studenata.
Stranka Zajedno je sa studentima pre nekoliko dana predala resornom ministarstvu peticiju da se ponovo uvede redovna linija od Pančeva do Beograda, koja je ukinuta 2010. godine, kada je pokrenuta gradska železnica BG voz.
  • Mučenik

    13.11.2022 22:51
    VOZ ZA TIMOČKU KRAJINU
    Pohvalno je što kaže ministar Vesić da od Beograda do Pančeva se uvode još četiri voza. Obaveštavam visprenog ministra da voz od Beograda do Timočke Krajine ( Majdanpek, Bor, Zaječar idr) ne saobraća godinama, a sabraćali su putnički i poslovni ranije. Postavlja se pitanje šta su zgrešili Timočani te ne mogu da putuju do Bgd, a i oni su ljudi. Vesiću zauzmite se da sredite da i mi možemo se voziti do Beograda, jer smo i mi čestiti dobri ljudi.
  • Darma

    09.11.2022 13:21
    Cekajuci Beovoza
    Mada svaki trun u meni govori da ne nasedam na tako nesto, ipak cu prvu priliku iskoristiti da se podsetim kako je nekad bilo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.