Mirović: Naredne godine počinje izgradnja prečistača otpadnih voda u Irigu

"Naredne godine započeće izgradnja prečistača otpadnih voda na teritoriji opštine Irig", izjavio je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović nakon obilaska radova na putevima u Irigu.
Osim u Irigu, radi se i u Jasku, Vrdniku, Neradinu, Rivici, Šatrincima i Krušedol Selu.
Radovi na rekonstrukciji 14 ulica u sedam mesta iriške opštine deo su projekta uređenja saobraćajne infrastrukture vrednog gotovo 140 miliona dinara, koji sa 100 miliona dinara finansira Pokrajinska vlada, preko Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine, dok je ostatak obezbedila lokalna samouprava.
Prema rečima Mirovića, Irig je postao veoma privlačan za Novosađane i Beograđane, a narednih godina, nakon izgradnje Fruškogorskog koridora, očekuje se da će biti još atraktivniji.
 
"Radovi na izgradnji tunela kroz Frušku goru odvijaju se veoma dobro i to će biti izuzetan podsticaj za ovu opštinu. Realizacijom ovog velikog projekta i izmeštanjem saobraćaja Irig će biti postavljen u novi sistem razvoja", naveo je Mirović.
  • Milica Tomic

    15.11.2022 20:00
    Konacno
    Postovani, svaku put kada prodjem kroz Irig vidim pomak sto mogu primetiti sa glavnog puta, prelepa Opstina.
  • Liman

    14.11.2022 22:05
    A kad će u Novom Sadu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.