Skraćena nastava u osnovnoj školi u Horgošu posle pucnjave u kojoj je ranjen migrant

Popodnevna nastava u Osnovnoj školi "Karolina Karas" u Horgošu biće skraćena zbog sinoćnje pucnjave u tom mestu u kojoj je ranjen jedan migrant.
Skraćena nastava u osnovnoj školi u Horgošu posle pucnjave u kojoj je ranjen migrant
Foto: Pixabay
Kako je objavljeno na Fejsbuk nalogu te obrazovne ustanove, Školska uprava u Zrenjaninu odlučila je da današnja nastava bude završena u 16.25 časova što znači da neće biti održana poslednja dva časa.
"Na taj način učenici mogu da idu kući dok još ima dnevnog svetla", navodi se u objavi škole u Horgošu.
Pripadnici policije i Žandarmerije priveli su više osoba posle pucnjave tokom noći na području Horgoša u kojoj je ranjen jedan migrant, saopšteno je iz MUP-a. RTS navodi da je uhapšeno 600 osoba.
 
Pretragom terena u kojoj su koristili i dronove, policija i Žandamerija zatekli su mladića starog oko 20 godina sa dve prostrelne rane u grudima i još šest migranata. Među privedenima u kikindsku Policijsku upravu su i osobe osumnjičene za krijumčarenje migranata.
 
Policiji je tokom noći prijavljeno da se migranti na području Horgoša kreću ulicama i pucaju jedni na druge.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.