VIDEO: Crni panter navodno ponovo viđen i to kod Feketića

Crni panter navodno je danas ponovo snimljen i to u blizini Feketića, a lovočuvari "Vojvodinašuma" poslati su na teren kako bi to istražili.
To je medijima potvrdio Nemanja Ivanović, pomoćnik pokrajinskog sekretara za poljoprivredu za inspekcijske poslove.
Ovaj put, životinja za koju se i dalje pretpostavlja da je panter, pojavila se 80 kilometara dalje od Apatina, kod Feketića, gde ju je snimio jedan poljoprivrednik.
Na snimku se vidi velika crna životinja kako velikom brzinom trči po oranicama.
 
"Ja radim tu u blizini, u prolazu sam ga video i pomislio da moram da ga snimim inače mi niko neće poverovati", naveo je autor snimka za Telegraf.
 
Nemanja Ivanović, pomoćnik pokrajinskog sekretara za poljoprivredu za inspekcijske poslove, kaže za "Blic" da su obavešteni o tom snimku.
 
"Snimak smo dobili i mi. Trenutno se radi na utvrđivanju autentičnosti, a na teren smo poslali službenike Lovočuvarske službe. Tokom pretrage će se koristiti dvogled i termovizijski optički uređaj", rekao je Ivanović.
 
 
Podsetimo, ranije ovog meseca, pojavile su se tvrdnje da je crni panter viđen na teritoriji opštine Apatin, a na društvenim mrežama deljen je snimak na kojem se vidi crna životinja u blizini Banje Junaković.
 
Nekoliko dana trajala je potraga za životinjom u koju je bilo uključeno više nadležnih pokrajinskih službi, a tokom "lova" korišćen je i dron.
  • 002211

    28.11.2022 13:33
    Meni liči na velikog psa.. ali, slika je mutna..
  • Mitra

    28.11.2022 08:48
    Pošaljite dve babe sa puškama na teren gde je uočen taj panter i stvar će biti rešena.
  • @realno

    27.11.2022 22:34
    onda je prefarbaj u crno i odnesi u feketic...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.