Nikola iz Bača je oboleo od karcinoma jetre, njegovi sugrađani organizuju akcije za pomoć

Stanovnici Bača ujedinili su se u želji da pomognu svom sugrađaninu, Nikoli Popovu (1995) koji je oboleo od karcinoma jetre i kom je za nastavak lečenja potrebna finansijska pomoć. 

Ovog ponedeljka i utorka organizovane su već dve javne akcije prikupljanja sredstava, a biće nastavljene i narednih dana i nedelja.

Takođe, svi koji to žele, mogu poslati sms 1389 na 3030 i na taj način pomoći Nikoli.
 

Godine 2021. odlaskom na rutinski pregled nakon tegoba konstantovano je da Nikola ima tumor u abdomenu i od tada traje njegova borba sa bolešću.

Nakon terapija koje nisu dale bitne rezultate, njemu je hitno potrebna operacija kako bi se tumor uklonio a za to su potrebna sredstva koja porodica nije u mogućnosti da obezbedi.

Za Nikolinu životnu bitku i povratak u normalan život porodica moli sve ljude dobre volje da pomognu svojim donacijama kako bi Nikola što pre nastavio lečenje.

Sredstva su mu potrebna za operaciju, lekove, suplemente, putne troškove i troškove smeštaja u toku lečenja.

  • sale

    30.11.2022 14:57
    razuma bez
    SPC je od u poslednjih par godina dobila preko 50 miliona evra, samo direktnim davanjima iz budzeta.

    Da se Nikola leci novcem iz budzeta, a SPC da se finansira dobrovoljnim prilozima i SMS porukama!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina