Meštanin Srbobrana pijan vozio bicikl, sledi mu prekršajna prijava

Meštanin Srbobrana tereti se za nasilničku vožnju jer je vozio bicikl sa više od dva promila alkohola u organizmu.
Meštanin Srbobrana pijan vozio bicikl, sledi mu prekršajna prijava
Foto: 021.rs
On je jedan od dvojice vozača koje je policija u poslednja 24 sata isključila iz saobraćaja i zadržala, a protiv kojih će biti podneta prekršajna prijava biće privedeni prekršajnom sudiji.
Ukupno je u poslednja 24 časa u Južnobačkom oktugu iz saobraćaja isključeno 17 vozača i šest vozila.
 
 
 
 
 
U istom periodu i u istom području dogodilo se 10 saobraćajnih nezgoda u kojima je sedam osoba lakše povređeno. Na području Novog Sada dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda u kojima je pet osoba zadobilo lake telesne povrede.
 
Policijska uprava u Novom Sadu je 6. decembra na području Južnobačkog okruga otkrila i sankcionisala ukupno 521 saobraćajni prekršaj.
  • vesa

    08.12.2022 09:00
    zašto biciklisti a ne džipovi
    Vidim da se policija bavi biciklistima, njih je najlakše kontrolisiti i procesuirati, a kriminalce koji voze džipove i skupe automobile ne zaustavljaju, iako su svi na ozbiljnim drogama. To je naša stvarnost, na žalost!
  • Bruka od drzave .

    07.12.2022 20:44
    Salju policiju u siromasni Srbobran da sakriveni iza zbunja preserecu seljake na biciklima da uzmu jos para za Beograd. A nisu se setili da nekog iz Srbobrana zaposle u javni sektor ? Jer tamo drugog posla nema i svi su otpusteni jos 90-ih i 2000-ih

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".