Obustavljena plovidba kroz prevodnicu na brani na Tisi: Stvorio se čep

Plovidba kroz prevodnicu na brani na Tisi privremeno je obustavljena, jer se tokom proteklog vikenda na uzvodnom predpristaništu stvorio neprohodan čep.
Čep čini velika količina granja, stabala i komposta koje je reka donela, navodi preduzeće "Vode Vojvodine".
To preduzeće saopštilo je da preduzima sve neophodne mere kako bi se u najkraćem roku uklonile naplavine i očekuje se da će u narednih nekoliko dana plovni put biti oslobođen za prolaz.
O ponovnom uspostavljanju bezbednog saobraćaja kroz brodsku prevodnicu na brani na Tisi Lučka kapetanija će blagovremeno izdati saopštenje. 

Teme

tisa
  • Zemlja čudesa

    28.12.2022 22:16
    @Predlog
    Ako misliš da u Bečeju i B.P. Selu nema parazita koji bi se uvalili onda si u grdnoj zabludi. To se raširilo ko korona 2020-te.
  • Predlog

    28.12.2022 08:06
    Imam predlog! Tisa je velika reka sa puno vode, mnogo veca i dublja reka od recimo Drine. Bilo bi odlicno izgraditi jednu Hidrocentralu na Tisi, jer ocigledno nam elektricna energija treba. I da, Hidrocentralu izgraditi sto dalje od usca Dunava, jer bi se tamo ponovo pozaposljavali Beogradjani ili Novosadjani. Nego je treba izgraditi tamo negde kod Beceja ili Backog Petrovog Sela, tako da parazitima iz Beograda i Novog Sada ce biti daleko da se uvale i tu na posao.
  • Realista

    28.12.2022 07:33
    Makro snimak
    Srećom pa nema plastike i industrijskih otpadaka u toj gomili.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina