Rakić: U Pećincima privedena dvojica funkcionera Demokratske stranke

Poslanica u Skupštini Srbije Dragana Rakić izjavila je da je policija privela dvojicu funkcionera Demokratske stranke nakon dešavanja u SO Pećinci.
Rakić: U Pećincima privedena dvojica funkcionera Demokratske stranke
Foto: 021.rs (arhiva)
U pitanju su, prema njenim rečima, Nikola Mažić, predsednik odbora DS u Pećincima i Darko Simić, sekretar poslaničkog kluba DS u Skupštini Srbije, prenosi N1.

Ona je dodala da su ona i narodni poslanik Srđan Milivojević u policijskoj stanici u ovom gradu, kako bi dali podršku uhapšenima i najavljuju svoj ostanak dok se uhapšeni ne oslobode.

Podsetimo, pre privođenja funkcionera Demokratske stranke, u zgradi SO Pećinci je došlo do koškanja između člana obezbeđenja i Srđana Milivojevića.
 
 
Inače, za danas je zakazana javna rasprava povodom plana Generalne regulacije mesta Šimanovci.
 
Poslanici DS optužuju funkcionera SNS i lokalnog moćnika Milorada Pantića Lukija. On je, kako kažu, "preko svojih ljudi iz opštine napravio plan koji ima za cilj da ljudima koji mu nisu prodali najatraktivnije parcele – izuzme iz izgradnje“.
  • Pedja

    30.01.2023 17:49
    Cosa nostra
    Srbijom upravlja klasična mafija. Svakom ko ovo pročita, to mora biti potpuno jasno - ako još postoje oni koji to davno nisu shvatili.
  • Sremac

    30.01.2023 17:48
    Auuu
    Ovaj Luki može šta mu se hoće.
  • SSI

    30.01.2023 17:38
    Na šta će Srbija reći: svi su isti, svi su isti, svi su isti, svi su isti, svi su isti, svi su isti, svi su isti, svi su isti...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.