Kompletan opštinski odbor POKS Bačka Palanka prešao u SNS; POKS: Na meti smo jer ne prihvatamo plan

Kompletan Opštinski odbor Pokreta obnove kraljevine Srbije (POKS) Bačke Palanke prešao je u Srpsku naprednu stranku.
To je objavio predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke i predsednik Opštine Bačka Palanka Branislav Šušnica.
Šušnica je povodom dešavanja u Skupštini Srbije tokom rasprave o Kosovu i Metohiji rekao da Opštinski odbor SNS Bačka Palanka daje punu podršku Vučiću i njegovoj politici mira i stabilnosti.
Poverenik Opštinskog odbora POKS Bačka Palanka Steva Karanović rekao je da su dešavanja u Skupštini pokazala da su članovi OO POKS doneli odluku da podrže politiku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke i učlane se u tu partiju.
 
Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je povodom prelaska svog opštinskog odbora u Bačkoj Palanci u redove Srpske napredne stranke, saopštio da se, otkako se izjasnio protiv francusko-nemačkog predloga o Kosovu, našao "na meti vladajuće stranke".
 
U saopštenju POKS-a navodi se da je najsvežiji primer toga predsednik Opštinskog odbora te stranke Stevo Karanović.
 
Iako, kako su nazvani, "jurišnici SNS" zloupotrebljavaju državni aparat da bi, tvrdi se u saopštenju, "pritiscima, ucenama, pretnjama, raznim nepristojnim ponudama, naterali članove POKS-a da napuste stranku, uspeli su samo jednog da slome, iako imamo 121 predsednika odbora širom Srbije".

Teme

POKS
  • 16

    10.02.2023 13:22
    16
    Imate snimak na internetu, juče je Vučića i celu SNS delegaciju u Kuršumlijskoj Banji dočekalo ukupno 16 meštana. Imate snimak gde se Vučić rukovao sa svih njih šesnaest. Po tim selima ga je do pre mesec dana dočekivalo hiljade, ali od kad se obelodanio Francusko-Nemački plan, nikog više nema da Vučića dočekuje ! Cela Srbija se ućutala, i vidljivo od njega svi beže i sklanjaju se, jer mislim da je opasno slikati se sa njim sada . Gotov je !
  • Draža

    10.02.2023 12:53
    U je
    Braćo ovo je dobro e sada da se preberete da vidite ko je pravi pokemon a ko lažni pa kad tp završite da odete u selo BA da se zakunete da ste pravi pokemon pa tako sredjeni da preletite gde god želite
  • monarčisti

    10.02.2023 12:16
    Kako ono beše, "Za kralja Šefa i otadžbinu"?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina