OŠ "Bratstvo jedinstvo" u Kucuri dobila novi krov

Osnovna škola "Bratstvo jedinstvo" u Kucuri dobila je nov krov, umesto starog kog je 4. februara porušio jak vetar.
OŠ "Bratstvo jedinstvo" u Kucuri dobila novi krov
Foto: Pixabay (ilustracija)

Predsednik opštine Vrbas Predrag Rojević kaže da je izuzetno zadovoljan što je krov izgrađen tako brzo i što su se đaci u Kucuri vratili na nastavu.

- Kako smo i obećali, za samo osam dana uspeli smo da izgradimo nov krov i 367 dece iz Kucure može ponovo da ide na nastavu. Radove smo izveli uz veliku podršku predsednika Pokrajinske vlade Igora Mirovića. Na taj način smo zaštitili imovinu škole i nastavna sredstva i obezbedili odvijanje nastave za naše školarce iz Kucure - kaže Rojević.
U budžetu opštine Vrbas za 2023. godinu za funkcionisanje osnovnog obrazovanja predviđeno je 125,2 miliona dinara, za srednje 42, a za predškolsko vaspitanje 360 miliona dinara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina