Policija kod Subotice našla 96 migranata, pet "bezbednosno interesantnih"

Policija je saopštila da je danas na četiri lokacije u okolini Subotice našla 96 "iregularnih migranata", od kojih je pet "bezbednosno interesantnih".
Kako se navodi, protiv njih će biti preduzete mere u skladu sa zakonom.
"Policija ih je našla u improvizovanim kampovima na području šumskog pojasa uz granicu sa Mađarskom, a 91 migrant je autobusima prevezen u prihvatne centre gde će im biti obezbeđen adekvatan smeštaj", navodi se u saopštenju.
Tu akciju je izvela Radna grupa za borbu protiv krijumčarenja ljudi i iregularnih migracija, u saradnji s Komesarijatom za izbeglice i migracije i lokalnom samoupravom u Subotici.
 
Akcija je sprovedena, piše u saopštenju, "u okviru kontinuiranog rada na suzbijanju iregularnih migracija, uz angažovanje pripadnika Radne grupe formirane po nalogu ministra unutrašnjih poslova" Bratislava Gašića.
  • Janko

    23.02.2023 16:35
    . . .
    A naš predsednik se hvali nekakvim dronovima, vojnom opremom...Kako ova 'gospoda' ulaze u našu zemlju?!
  • Goki

    22.02.2023 21:09
    Petorica su pripadnici islamske drzave, a nisu na spisku potrebnih u nemackoj hahahhahahaa

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina