Zidar postao pomoćnik predsednika opštine Bačka Topola za oblast poljoprivrede

Kvalifikovani zidar po struci Pavle Lužaić iz Pačira postavljen je 14. februara za pomoćnika predsednika opštine Bačka Topola za oblast poljoprivrede, zaštite životne sredine i ekonomskog razvoja.
Zidar postao pomoćnik predsednika opštine Bačka Topola za oblast poljoprivrede
Foto: 021.rs
Kako je naveo portal Magločistač, Lužaić je bio odbornik u Skupštini opštine Bačka Topola ispred liste "Dr Vojislav Šešelj - Srpska radikalna stranka", a ostavku je podneo 9. februara, što je Odbor za administrativno-mandatna pitanja utvrdio 13. februara.
Srpska radikalna stranka je na poslednjim lokalnim izborima 2020. godine, u Bačkoj Topoli osvojila 440 glasova, na osnovu čega joj je bio dodeljen jedan mandat.
Lužaić je bio i kandidat za narodnog poslanika na 66. poziciji na listi "Dr Vojislav Šešelj - Srpska radikalna stranka", a uz njegovo ime kao zanimanje bilo je navedeno "kv zidar".
 
Bačkotopolski odbornici su na decembarskom skupštinskom zasedanju jednoglasno usvojili novi Kadrovski plan opštinske uprave Bačka Topola za 2023. godinu, koji predviđa povećanje broja zaposlenih u opštinskoj upravi i službama budžetske inspekcije i lokalnog ombudsmana.
 
Prema tom planu, broj zaposlenih sa prošlogodišnjih 54 u ovoj godini treba da bude gotovo udvostručen na 103, a nova radna mesta predviđena su mahom za savetnike i samostalne savetnike zaposlene na neodređeno radno vreme kojih je bilo ukupno 26, dok će ih u narednoj godini biti 53.
  • Zemlja čudesa

    14.03.2023 22:33
    Ortačko društvo
    Taman može da uđe u dil sa ministrom policije - ovaj zida i malteriše, minsistar lepi pločice i fuguje. Još samo da nađu nekog državnog sekretara da radi vodovod i kanalizaciju.
  • tradicija

    14.03.2023 21:22
    se nastavlja.....bravar pa grobar pa stigosmo i do zidara...dobro je nije clan filharmonije i ne svira piano plus ima svih 5 prstiju ...dovoljno za funkciju..podoban stranacki a ume taj gospodin jos svasta nesto ali to nije za shiru javnost.
  • Dudule

    14.03.2023 20:52
    Merilo
    Pa diplome po buvljacima ,biras po volji pa moze i doktorat ako bolje platis

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.