SSP: Razbijeno staklo na stranačkim prostorijama u Inđiji

Stranka slobode i pravde saopštila je da je na prostorijama opštinskog odbora u Inđiji razbijeno staklo.

Kako su naveli, incident se dogodio u noći između 18. i 19. marta, dodajući da je to "još jedan incident u cilju zastrašivanja članova SSP".

"Inđija je postala opština u kojoj je osveta za javnu kritiku vlasti postala uobičajena, pa na žalost razbijena stakla na prostorijama SSP ne čude. Zahtevamo od nadležnih da hitno reaguju i pronađu počionioce ovog nedela, a građanima Inđije poručujemo da nismo zastrašeni i da ćemo nastaviti sa borbom za slobodu i pravdu i bolji život naših sugrađana", naveli su iz SSP.

Tvrde da je policija najpre odbila da postupi po prijavi uz obrazloženje da "za takve i međusobne razmirice" ne izlaze na teren.
 
"Kada im je članica Opštinskog odbora rekla da će u tom slučaju pozvati advokate, policija se u roku od pet minuta pojavila na licu mesta i sastavila zapisnik. Da stvar bude gora, policija je obavestila članove da se ne mogu proveriti snimci sa policijsko-gradske kamere koja tu postoji, jer kamera ne radi, te da sami traže snimke sa kamera iz obližnjih privatnih objekata", zaključuje se u saopštenju.
  • Mita

    20.03.2023 22:04
    Sami polupali da sebi daju na značaju…a štetu naplatili od osiguranja. Loše rezirano i već vidjeno.
  • Rade

    20.03.2023 18:31
    Sabotaza
    To su sami uradili. Koga oni jos zanimaju? Pa oni su privezak sns-a.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".