Vlasnički psi napali decu u Subotici dok su se vraćala iz škole

Subotička policija identifikovala je i pronašla vlasnika pasa koji su danas napali decu u jednom subotičkom naselju, potvrđuju iz Policijske uprave u tom gradu.
Vlasnički psi napali decu u Subotici dok su se vraćala iz škole
Foto: Pixabay
Psi su u vlasništvu pedesetdevetogodišnjeg Subotičanina, a sumnja se da nisu bili na odgovarajuć način obezbeđeni. Uspeli su da pobegnu.
 
Najpre su napali četvorogodišnje dete u dvorištu vrtića, saopštila je policija.
Posle tog nemilog događaja su u blizini centra grada, lakše povredili i troje dece koja su se vraćala iz škole.
Komunalni milicioneri i radnici azila za pse su agresivne životinje pronašli i oduzeli od vlasnika.
 
Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici, policija će protiv osumnjičenog podneti krivičnu prijavu za izazivanje opšte opasnosti.
 
Prema nezvaničnim informacijama napad pasa dogodio se u naselju Radijalac.
  • J

    06.04.2023 09:49
    J
    Koji će nam deca? Bitni su besni Kerovi…po kratkom postupku dok vlasnika u zatvor i naplatitimu visemilonsku kaznu!!! Neka proda stan kuću…i za 24h bi sve došlo u red!!! Samo mi nestala iznenadna ljubav prema Kerovima!!! Pare su Pare….
  • Priroda

    06.04.2023 07:20
    Ljudskost
    Ajoj, po komentarima se vidi da bi svi po kratkom postupku rešili problem pasa . Takođe se vidi da nikada nisu bili recimo u Atini, Solunu ili Instanbulu i videli kako se tamo ljudi odnose prema napuštenim životinjama . Nema nama spasa.
  • Vuk

    06.04.2023 07:03
    Šta će deca na ulici u sred bela dana?Pse treba zaštititi a ne decu.Jadne kuce , nisu kuce krive.Dodji mamici,dodji tatici dobra kuca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina