Kod Crvenke iskliznula četiri teretna vagona sa melasom

U subotu u 10.45 sati, na deonici Crvenka - Sivac, na pruzi Vrbas - Sombor, iz sastava teretnog voza koji je prevozio melasu, sa koloseka su iskliznula četiri teretna vagona.
Kod Crvenke iskliznula četiri teretna vagona sa melasom
Foto: 021.rs
Kako navode Infrastrukture železnica Srbije, prilikom ovog iskliznuća nije bilo povređenih, a voz nije prevozio opasne materije, pa nema nikakvih opasnosti po ljude i životnu sredinu.
U sastavu teretnog voza bilo je osamnaest vagona, od kojih su iskliznula četiri (od trećih do šestih kola od lokomotive).
Železnički saobraćaj na ovoj pruzi je u prekidu. Na ovoj pruzi nema putničkog železničkog saobraćaja i saobraćaju samo teretni vozovi.
 
Na mesto iskliznuća upućen je Pomoćni voz "Infrastrukture železnice Srbije" za raščišćavanje posledica vanrednih događaja, kako bi pruga što pre bila osposobljena za saobraćaj vozova.
 
Železnička komisija će utvrditi uzroke ovog iskliznuća.
  • Darkoni

    10.04.2023 16:09
    Šolak ide noću i maže slaninom šine.
  • pera nevera

    10.04.2023 08:26
    U Srbiji imamo samo jednu brzu, a mnogo klizavih pruga.
  • Ivana

    09.04.2023 12:19
    Crveni
    su krivi jer ta njihova pruga ima vec 60-70 godina, da su nam ostavili mladju nebi klizali vagoni..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina