Žena u Subotici vozila "sitroen" sa 3,27 promila alkohola

Policija je u Subotici isključila iz saobraćaja četrdesetpetogodišnju ženu koja je, kako je utvrđeno alkotestiranjem, upravljala "sitroenom" sa 3,27 promila alkohola u krvi.
Žena u Subotici vozila "sitroen" sa 3,27 promila alkohola
Foto: 021.rs
Ovoj ženi određeno je zadržavanje.
Protiv nje će biti podnesena prekršajna prijava zbog nasilničke vožnje, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.
Saobraćajna policija apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju propise i da odgovornim ponašanjem doprinesu unapređenju bezbjednosti saobraćaja na putevima.
  • Čika Pera

    16.04.2023 15:35
    To je nemoguće sa toliko alkohola bila bi komirana.
  • NS

    15.04.2023 17:32
    E sada ko je koga ti vozio pitanje je. Ali dreger sigurno ne radi posto da je imala toliko odavno bi bila u 2 metra bez geometra….
  • Dokanović Amir

    14.04.2023 11:21
    Imam ja genijalno rešenje, zabraniti "Citroen" vozila a svima koji ih imaju oduzeti. Amir Dokanović, Komitet za kvalitet, pr.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina