Pretukli muškarca u kafani u Mokrinu: Polomili mu obe podlaktice i naneli druge povrede

Policija je uhapsila D. Z. (27), M. J. (29) i B. L. (20) sa područja Kikinde zbog nanošenja teških telesnih povreda i nasilničkog ponašanja, kao i I. G. (24) iz istog grada zbog nasilničkog ponašanja.
Pretukli muškarca u kafani u Mokrinu: Polomili mu obe podlaktice i naneli druge povrede
Foto: 021.rs
D. Z, M. J. i B. L. sumnjiče se da su 10. aprila, u toku noći, u ugostiteljskom objektu u Mokrinu, nakon svađe, zadali više udaraca pedesetdvogodišnjem muškarcu usled čega je zadobio teške povrede, i dvadesetčetvorogodišnjaku koji je tom prilikom zadobio lake povrede.
Takođe, četvorica uhapšenih sumnjiče se da su lomili inventar lokala.  
Pedesetdvogodišnjem muškarcu su slomljene obe podlaktice i nanete druge povrede.
 
"Povređeni je primljen u našu bolnicu gde mu je ukazana pomoć, ali smo ga u utorak ujutro prebacili na lečenje u Klinički centar Vojvodine radi preciznije dijagnostike", rečeno je za Novosti u kikindskoj bolnici.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Kikindi.
  • ZX

    12.04.2023 18:10
    Svašta
    Šta su teže povrede? Lomljenje kičme?
  • Nakica

    12.04.2023 12:23
    Bolesna nazadnjacka klasifikacija. Obe ruke polomljene i to je laka povreda. Po meni je to sakacenje.
  • Miko

    12.04.2023 09:47
    Ima i snimak na viberu,krkljanac očas posla.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina