Novosadske tablice i zrenjaninsko blato: Nepropisno parkiranje u "ataru"

Naselje 4. jul moglo bi biti jedno od najlepših naselja u gradu. Moglo bi, kada bi bili rešeni neki od komunalnih problema koji godinama, ako ne i decenijama, muče stanovnike ovog dela Zrenjanina.

Kako piše Zrenjaninski.com, jedan od tih problema je i nedovoljno mesta za parkiranje. 

Kada nema dovoljno uređenih parking mesta, parkira se ko gde stigne.

Baš kao što je to učinio i vozač automobila, novosadskih registarskih oznaka, koji se parkirao tamo gde to nije dozvoljeno. Fotografiju je poslao čitalac portala Zrenjaninski.com Nebojša Jager, koji vrlo često o problemima u naselju piše na društvenim mrežama.
 
"Fotografija je nastala juče, ispred zgrade broj 12. Ne znam šta je gore – nepropisno parkiranje, blato koje je primerenije ataru nego urbanom naselju, iz kog može samo traktor da vas iščupa, to što ne postoji prilaz zgradi ili što je trotoar godinama razrovan. Ili, pak, to što se ovakve slike vide u neposrednoj blizni dečijeg igrališta", pita se Jager.
  • Topalov

    13.04.2023 00:17
    Zrenjaninska komunalna milicija ne radi nista
  • :/

    12.04.2023 21:18
    -
    Ne znam sta nagna coveka da se u ovom mulju parkira.

    Pa cak i da je zadnje mesto u gradu i da moram da se parkiram 8km dalje, brale moj, ja ovde iz auta ne bih smeo izaci.
  • Ime

    12.04.2023 20:22
    4. Jul.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina